Velgen

Velgen

 

Accessoires, met name lichtmetalen velgen, zijn artikelen die gemakkelijk verkocht kunnen worden, mits er voldoende aandacht aan wordt besteed. We merken vaak dat autobedrijven te weinig aandacht aan deze artikelen besteden, ondanks dat er een leuke marge op te verdienen is! We hebben een uitgebreid leveringspakket velgen en leveren een aantal topmerken. Hieronder vindt u de merken waar wij mee werken.

De verkoop van lichtmetalen velgen zit nog steeds in de lift, dus waarom niet ook een graantje meepikken? Ter ondersteuning hebben we prijslijsten met foto's van de velgen en kunnen we, in samenwerking met u, lijsten maken voor uw klanten....

Daarnaast hebben we superscherpe prijzen voor de meeste nieuwe modellen. Deze vindt u terug in de Velgenkrant en op deze website op het klantengedeelte (login en wachtwoord noodzakelijk).

Lichtmetalen velgen

U kunt deze velgen die we leveren ook online bekijken en bestellen, zodat u bij uw auto de juiste velgen kunt uitzoeken...
- AEZ, ENZO, DOTZ en DEZENT: deze kunt u via QTOP bestellen. U geeft gewoon de gegevens in van de auto, of geeft het kenteken in, waarna alle velgen die leverbaar zijn verschijnen. Deze kunt u snel en voordelig online bestellen!

- Voor  het bekijken van BORBET velgen kunt u hier klikken. Op deze site kunt u zien welke velgen gemaakt worden voor uw auto. Wel moet u dan nog even checken of ze leverbaar zijn. Daarvoor kunt u ons uiteraard bellen.

 

Consumenten / klanten zoeken op ikzoekwielen.nl

Uw klanten kunnen ook naar velgen zoeken voor hun auto, zonder dat daar prijzen getoond worden. Dit kan op www.ikzoekwielen.nl. Op deze site worden de modellen getoond, die passen op de gekozen auto.

Stalen velgen

Naast het leveringspakket lichtmetalen velgen, leveren wij ook stalen velgen van de merken Alcar Steel Wheel (voorheen KFZ) en Magneto Wheels (MW). Vooral in de winter, al dan niet in combinatie met winterbanden, is dit een actueel artikel. We kunnen voor vrijwel alle merken en types auto stalen velgen leveren tegen zeer concurrerende prijzen. 's Winters geven wij een catalogus uit, waarin u alle stalen velgen terug kunt vinden. Ook de stalen velgen kunt u online met QTOP bestellen!