Service

Wat doet Quality Tyres nog meer voor u?

VERKOOPONDERSTEUNING

We proberen u zoveel mogelijk te ondersteunen met uw verkoop van (onze) producten…. We informeren u omtrent alle veranderingen in de bandenmarkt, door middel van diverse papieren en digitale uitgaves. Daarnaast is het belangrijk dat we u informeren over onze voorraad en de actuele prijzen. Hét ideale medium hiervoor is onze website, met allerlei nieuws over banden, velgen en dergelijke. Met name onze webshop, QTOP, is een supergemakkelijke tool om AL uw banden en wielen te bestellen, alsmede uw bandenmateriaal! Naast de actuele voorraden en inkoopprijzen, kunt u in QTOP ook uw VERKOOPPRIJZEN vorm geven, zodat u uw klanten altijd direct kunt informeren over de juiste consumentenprijs!

ONLINE WEBSHOP: QTOP

QTOP staat voor Quality Tyres Online Portal en is - kosteloos - beschikbaar voor al onze vaste klanten en wordt nu al veelvuldig gebruikt door het overgrote deel van onze klanten. Vanaf oktober 2013 hebben we versie 3 in gebruik genomen. Onze webshop QTOP is meer dan een bestelsite. De site biedt veel fuctionaliteit om u te ondersteunen bij uw verkoop van banden en wielen:

INKOOP ÉN VERKOOP!
Zo staan er altijd de juiste BRUTO- en NETTOprijzen van banden op. Tevens ziet u onze actuele voorraad. Aangezien per juni 2013 het BANDENLABEL zijn intrede heeft gedaan, hebben we de mogelijkheid ingebouwd deze bandenlabels te printen! Naast het feit dat QTOP het allerbeste inkoopmedium is, hebben we daarnaast de functionaliteit uitgebreid met een complete verkoopmodule! U kunt zelf uw account aanpassen aan uw wensen en zelf bepalen hoe uw verkoopprijzen tot stand komen! Zowel van de banden als de wielen. Met QTOP is het bijvoorbeeld mogelijk om een offerte voor uw klant te maken... Supergemakkelijk toch? Zoals al gezegd, kan QTOP u ondersteunen bij de verkoop van uw banden en wielen!

DEPOTVOORRAAD = EXTRA VOORRAAD!
Naast onze eigen voorraad die we tonen, laten we ook een hele uitgebreide depotvoorraad zien: dat zijn banden die bij onze leveranciers in voorraad zijn en die de volgende dag vaak al bij u geleverd kunnen worden! QTOP heeft veel bandeninkopers er van overtuigd de banden en wielen bij ons in te kopen, vanwege de snelheid, het gemak, de extra functies, de betrouwbare levering en natuurlijk.... de beste prijzen! Vandaar dat we met de intrede van QTOP3 de leus gebruiken: "Het Nieuwe Banden Bestellen: QTOP3" Ontdek het zelf en vraag direct een account aan

VERKOOPONDERSTEUNING

Daarnaast maken we op verzoek posters met banden- of velgenprijzen voor u, die u in uw zaak kunt ophangen. Deze ‘actieposters’ laten zien dat u concurrerend bent ten opzichte van uw concurrent! Uiteraard betaalt u alleen de drukkosten voor de poster(s). Tevens hebben we van de diverse bandenmerken verschillende reclame-uitingen beschikbaar, zoals posters en vlaggen en natuurlijk productfolders. U kunt voor vragen altijd terecht bij onze medewerkers op de binnendienst, die klaar zitten om uw vragen te beantwoorden, of uw banden te vinden. Daarnaast hebben we een buitendienst die elke dag onderweg is om onze klantentevredenheid op peil te houden of te verhogen!

KARKASSENAFVOER - AFVALBEHEERSBIJDRAGE (ABB)

U kent het vast wel: het ‘rubberprobleem’: waar moet ik heen met de oude karkassen?! Hiervoor hebben wij dé oplossing: onze karkassenservice: u belt en wij halen uw oude karkassen op, tegen het principe 'oud voor nieuw', dat wil zeggen: als u nieuwe banden bij ons koopt, zorgen wij er voor dat uw karkassen opgehaald worden. Dit kan door onszelf gebeuren, of door een erkende inzamelaar. We nemen de banden dus niet mee retour bij aflevering van nieuwe banden, maar we plannen in om karkassen bij u af te komen halen. Als het om grotere aantallen gaat die u heeft liggen, dan schakelen we een erkende inzamelaar in, die de banden direct bij u af komt halen.

CLAIMAFHANDELING

Voor alle banden die in aanmerking komen voor garantie, kunt u bij ons terecht. U hoeft dus niet naar de importeur of fabrikant. Wij vinden dat als u de banden bij ons koopt, wij ook de claims moeten afhandelen.

TYREPOINTS

Ons spaarsysteem… Ja, we hebben een spaarsysteem voor autobedrijven.... En u hoeft er niets extra’s voor te doen. U koopt – zoveel mogelijk – banden bij ons en spaart daarmee automatisch Tyrepoints. Deze Tyrepoints wisselt u vervolgens in tegen leuke cadeaus voor u of de mensen binnen uw bedrijf, of u gebruikt deze voor commerciële doeleinden, zoals bijvoorbeeld banden voor uw service-auto... De cadeaus kunt u in de online spaarshop vinden... Daar kunt u ook bekijken hoeveel Tyrepoints u nodig heeft voor de cadeaus en u kunt ze direct bestellen!