Help & Terms

 

Quality Tyres B.V. is een bandengrossier/ -groothandel. Wij leveren derhalve NIET aan particulieren.

 

Wij bezorgen onze goederen (banden, velgen en bandenmateriaal en stellingmateriaal) zelf bij onze klanten, door middel van ons eigen wagenpark. Dit doen wij meerdere keren per dag. Wij leveren in 'groot' Twente, een stukje Achterhoek en een stuk in Duitsland. 

  

Op de pagina's "Banden", "Velgen"en "Artikelen" vindt u meer informatie over ons leveringsprogramma. Zeker op het gebied van banden zijn er weinig bedirjven die zo'n brede keus hebben aan merken en maten, DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Daarom zijn wij een hele goede keus als partner in banden en wielen!

   

Gebruik van QTOP (Quality Tyres Online Portal) is alleen voorbestemd voor geregistreerde gebruikers. U kunt voor uw bedrijf een account aanvragen bij ons om gebruik te kunnen maken van QTOP; stuur hiertoe een mail naar qtop@quality-tyres.nl, of bel met 053-4316999. Wij zouden u en uw bedrijf graag verwelkomen op ons online portal.

 

Als u vragen heeft over de website www.quality-tyres.nl, www.quality-tyres.com, of over www.qtop.nl, dan kunt u altijd contact opnemen met ons op telefoonnummer 053-4316999, of mailen naar info@quality-tyres.nl.
Wij zullen uw vragen graag beantwoorden.

 

Voor de uitgebreide verkoop- en leveringsvoorwaarden kunt u ook naar desbetreffende pagina gaan, of HIER klikken.